Heerlijk Domburg

Anchorage/mooring in DomburgNee, het is niet in Nederland, het is in Suriname. Sterker nog, het ligt aan de Suriname rivier, even voorbij Paramaribo. Een heerlijke plek voor zeilers die de Atlantische oceaan zijn overgestoken, onderweg zijn naar Caribisch gebied en nog even willen genieten van een prachtig Zuid Amerikaans land met lekker eten en legio uitstapjes. Het multi-culturele Suriname heeft het allemaal en om het allemaal nog makkelijker te maken wordt er gewoon Nederlands gesproken.

Anchorage/mooring in Domburg Harbour Resort Domburg heeft het helemaal begrepen en is uitstekend ingericht om als uitvalsbasis te dienen voor een prettig verblijf. Wij liggen er momenteel met een 8-tal Nederlandse, een Amerikaans, een Frans en een Australisch zeiljacht. Al naar gelang de behoefte kun je er gebruik maken van een mooring of op eigen anker verblijven. Met de dinghy ben je zo aan de kant en heb je alle faciliteiten tot je beschikking. Prima Wifi, schone douche-, toilet- en wasgelegenheid, een heerlijk zwembad en bovenal een zeer gezellig onderkomen met Surinaamse gerechten en ijskoude drankjes. Kortom, na 15 dagen bivakkeren op de oceaan, met alle ongemakken van dien, waan je je in een paradijs.

Anchorage/mooring in DomburgManager Netty en haar crew verzorgen niet alleen het Harbour Resort. Ze weten ook waar Abraham de mosterd haalt. Autoverhuur, taxi, inklaren, adresjes en andere wetenswaardigheden houden ze niet geheim maar worden volop gedeeld.

Ben je er rondom kerst en oudjaar dan val je helemaal met je neus in de boter. Het kerstdiner is smashing en ook eigen initiatief op tweede kerstdag wordt ondersteund. Wij houden een BBQ met alle schepen en ons Harbour Resort zorgt voor accommodatie en bar. Het is supergezellig en we hebben een heerlijke avond. Ik kan niet wachten op oudjaar. Ook dat is happening die je moet meemaken.

Kapitein Rob, Bojangle